Rzecz w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Czy pracownicy ukraińscy z Polski są możliwość legalnej książce w krajach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele jednostek cierpi takie pytanie, że nietrudno jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego świecie z Organizacji Europejskiej.

Działalność w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Razem z liczną zasadą wiza do produkcji w jakimś kraju UE nie zapewnia ofert książce w żadnej spośród nich. Nazywa to, że gdy otrzymasz polską wizę do książce zaś nie będziesz odbywał w Polsce, będzie toż naruszeniem prawa. Tak to, zgodnie z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje oddana do oficjalnego stanowiska w następnych krajach UE. Tak dlatego polskie ustawodawstwo nie pozwala na zaangażowanie w Niemczech w projekcie osiągnięcia wizy roboczej do Nasz. To stanowi, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś odbywać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z samego państwa UE są obowiązek delegować naszych gości do indywidualnych krajów w związku z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, że nie całe kraje UE traktują tę propozycję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z ułomnością i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Własna firma, w jakiej tworzy obywatel Ukrainy, zatrudnia gościa na droga służbową (do rzeczy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez lokalną firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Gość jest rozprowadzany do czynienia określonej książki w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który może stać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza zapewne istnieć oczywista: – przez 180 dni (na zasadzie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (prawo na pozycję wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w finale odbycia podróży służbowej do Niemiec w ruchu roku, będzie mocna tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej jazdy jest porozumienie między własną spółką i jednostką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, człowiek musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Nasz.

By zarobić dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: pozwolenie na akcję w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami polskimi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką a delegowany pracownik także różni.

Należy jednocześnie zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o